Botonera Central

Novetats

Ves enrere Avís del centre d’examen de la prova oral de nivell C2 de València

Avís del centre d’examen de la prova oral de nivell C2 de València

Avís a les persones aspirants convocades a la prova d’expressió i interacció orals del certificat de nivell C2, matriculades a la localitat de València, el proper 5 de novembre de 2022. L’edifici on es realitzarà la prova oral serà el pavelló 7 de Fira València. Adjuntem imatge de l’accés.


 

PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓ

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, com a entitat que acredita els diferents graus de coneixements de valencià des de fa més de trenta anys, recull el compromís d'impulsar l'ús i la millora del valencià en tots els àmbits socials i adapta les certificacions que emet al Marc Europeu Comú de Referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües, amb el propòsit de consolidar-se com a entitat de referència en la certificació de llengües.

Aquesta adaptació permet i garanteix un reconeixement europeu als ciutadans i ciutadanes que els acrediten, amb l'objectiu decidit que cada vegada més les llengües siguen ponts de relació entre les persones i eines que permeten la comunicació com a instrument de millora social.