Botonera Central

Novetats

Ves enrere Informació convocatòria proves JQCV 2022

Informació convocatòria proves JQCV 2022

El Ple de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, en reunió ordinària del dia 24 de març de 2022, ha aprovat la convocatòria de proves de 2022.

En la pàgina web de la JQCV ja està actualitzada tota la informació sobre el calendari de matrícula i el calendari de proves. La resolució de convocatòria es publicarà pròximament en el DOGV.

Enllaç a la nota de premsa

 

PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓ

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, com a entitat que acredita els diferents graus de coneixements de valencià des de fa més de trenta anys, recull el compromís d'impulsar l'ús i la millora del valencià en tots els àmbits socials i adapta les certificacions que emet al Marc Europeu Comú de Referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües, amb el propòsit de consolidar-se com a entitat de referència en la certificació de llengües.

Aquesta adaptació permet i garanteix un reconeixement europeu als ciutadans i ciutadanes que els acrediten, amb l'objectiu decidit que cada vegada més les llengües siguen ponts de relació entre les persones i eines que permeten la comunicació com a instrument de millora social.