T'interessa

Portals

Botonera Central

Novetats

Ves enrere Instruccions de les proves de llenguatges específics de la convocatòria de 2024

Instruccions de les proves de llenguatges específics de la convocatòria de 2024

A continuació, podeu descarregar les instruccions i distribució d'aules de les proves de Llenguatge administratiu, Llenguatge als Mitjans de Comunicació i Correcció de textos del dia 15 de juny de 2024. La prova tindrà lloc a l'IES núm 26 (COMPLEX EDUCATIU MISERICÒRDIA) C/ Casa de la Misericòrdia, 34. València

PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓ

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, com a entitat que acredita els diferents graus de coneixements de valencià des de fa més de trenta anys, recull el compromís d'impulsar l'ús i la millora del valencià en tots els àmbits socials i adapta les certificacions que emet al Marc Europeu Comú de Referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües, amb el propòsit de consolidar-se com a entitat de referència en la certificació de llengües.

Esta adaptació permet i garantix un reconeixement europeu als ciutadans i ciutadanes que els acrediten, amb l'objectiu decidit que cada vegada més les llengües siguen ponts de relació entre les persones i ferramentes que permeten la comunicació com a instrument de millora social.