Botonera Central

Novetats

Ves enrere Matrícula dels nivells A2, B1 i B2

Matrícula dels nivells A2, B1 i B2

Hui comença el període de matrícula per a les proves dels nivells A2, B1 i B2 de la convocatòria de l’any 2022. El termini de matrícula telemàtica serà del 27 de juny a l'1 de juliol de 2022, ambdós inclosos, sense necessitat de cita prèvia de torn. Podeu trobar tota la informació sobre el procediment de matrícula en el següent enllaç i en https://provesjqcv.gva.es/

PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓ

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, com a entitat que acredita els diferents graus de coneixements de valencià des de fa més de trenta anys, recull el compromís d'impulsar l'ús i la millora del valencià en tots els àmbits socials i adapta les certificacions que emet al Marc Europeu Comú de Referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües, amb el propòsit de consolidar-se com a entitat de referència en la certificació de llengües.

Aquesta adaptació permet i garanteix un reconeixement europeu als ciutadans i ciutadanes que els acrediten, amb l'objectiu decidit que cada vegada més les llengües siguen ponts de relació entre les persones i eines que permeten la comunicació com a instrument de millora social.